Café de Tapperij

De Tapperij

De kroeg

Café de Tapperij is een mooie bruine kroeg op het bekende horecaplein in Dieren Zuid, dicht bij de IJssel en de bossen.
De sfeer die er heerst, is ontspannen en gezellig. Een perfecte locatie om even bij te komen na een lange dag.

Tijdens de natte en donkere dagen is er binnen altijd wel gezelligheid te vinden. Zo kan er gedart en gebiljart worden, kunnen er bord- of kaartspellen worden gespeeld of gewoon een drankje gedronken worden.
Daarnaast is er in de herfst- en winterperiode elke 1e zaterdag v/d maand een live band in het café.

Ook in de zomer is het heerlijk bij Café de Tapperij. Er is een leuk terras, waar in de zon genoten kan worden van de bedrijvigheid op het plein. Mocht het te warm zijn in de zon, dan is er binnen de verkoeling van de airco.

Het aanbod van Café de Tapperij is wisselend en past zich aan het seizoen aan. Speciaal bieren zijn altijd aanwezig, met daarbij de beste hapjes. Mocht je toch nog iets missen in het assortiment, dan proberen wij je favoriete drankje de volgende keer wel in ons assortiment te hebben!

Darten

Café de Tapperij is bij uitstek de beste plaats om een pijltje te komen gooien. In totaal zijn er zes dartborden, die goedgekeurd zijn door de ADO (Arnhemse Dart Organisatie). Dartpijlen zijn te leen achter de bar, dus ook de minder ervaren darter kan komen oefenen.

Naast het recreatieve darten, worden er ook verschillende toernooien gehouden door het jaar heen. Voorbeelden daarvan zijn de dartranking eens in de maand of de zomeravondcompetitie tijdens de zomervakantie. Hiervoor hoef je geen getalenteerd darter te zijn. Het gaat erom dat iedereen plezier heeft. Iedereen mag dan ook met een team meedoen!

Ook voor de dartcompetitie van verschillende teams is Café de Tapperij een thuishonk. Tijdens deze competitie wordt in teamverband tegen andere teams in de regio gedart.

Feestje?

Een feest geven in een kroeg is natuurlijk heel erg gezellig! Café de Tapperij heeft hier arrangementen voor en is altijd bereid om mee te denken. Neem contact op met info@detapperijdieren.nl en vraag naar de mogelijkheden.