Café de Tapperij

Darten

Café de Tapperij is bij uitstek de beste plaats om een pijltje te komen gooien. In totaal zijn er zes dartborden, die goedgekeurd zijn door de ADO (Arnhemse Dart Organisatie). Dartpijlen zijn te leen achter de bar, dus ook de minder ervaren darter kan komen oefenen.

Naast het recreatieve darten, worden er ook verschillende toernooien gehouden door het jaar heen. Voorbeelden daarvan zijn de dartranking eens in de maand of de zomeravondcompetitie tijdens de zomervakantie. Hiervoor hoef je geen getalenteerd darter te zijn. Het gaat erom dat iedereen plezier heeft. Iedereen mag dan ook met een team meedoen!

Ook voor de dartcompetitie van verschillende teams is Café de Tapperij een thuishonk. Tijdens deze competitie wordt in teamverband tegen andere teams in de regio gedart.

Dartranking

In Café de Tapperij vindt iedere laatste zondag van de maand een dartranking-toernooi plaats. Deze competitie start in september en eindigt in april. De beste 32 darters plaatsen zich voor het eindtoernooi. Hierbij vervallen alle behaalde punten. Iedereen start daarbij dus weer op 0.

Aan het einde van de finaledag staat de prijzentafel met 32 prijzen klaar. De winnaar mag als eerste een prijs kiezen, vervolgens de nummer 2 en we eindigen hierbij logischerwijs bij plek 32.

Wil je meedoen aan de dartranking? Dat kan! Je kunt zelfs een enkele keer meedoen als je wil. De data voor de ranking staan onder de onderstaande link. Aan de bar zijn ook “mini-dartkalendertjes” verkrijgbaar. Deze kaartjes zijn ter grote van een pinpas. Ze zijn dus gemakkelijk mee te nemen in je portemonnee. Je kunt je opgeven aan de bar, maar je mag ook vooraf bellen op 0313-844254.

Dartranking

Zomeravond competitie

In de zomermaanden wordt de zomeravond competitie georganiseerd. Dit is een competitie die uitsluitend bij Café de Tapperij gespeeld wordt, tegen mensen uit de eigen regio. Je hoeft dus niet per se bij Café de Tapperij in een dartteam te zitten om mee te doen. Sterker nog: je hoeft niet eens in een dartteam te zitten!

Bij de zomeravond competitie maak je voor de zomer je eigen dartteam. Iedereen mag hieraan meedoen, of je nou een goede darter bent, of niet. Bij de zomeravond competitie gaat er juist om dat we veel plezier hebben met elkaar.

Het spelschema is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen.

Zomeravond competitie